• <multilanguagemanager_en>
  • <multilanguagemanager_fr>

Naše usluge

Biti razumljiv, biti preveden!Posjetitelj Vaših stranica razumije prije svega svoj maternji jezik.


Kako je svaki zahtjev specifičan, LINGUA VERITAS nudi Vam usluge i cijene prilagođene svakom projektu, uzimajući pritom u obzir jezičnu kombinaciju i smjer prevođenja sukladno kompleksnosti teksta kao i roku isporuke, LINGUA VERITAS obvezuje se odgovoriti na Vaš zahtjev i dati ponudu u roku od 12 sati.


LINGUA VERITAS, ljubav prema jezicima, strast prema jeziku
Svi prevoditelji, tumači, vodiči, korektori i lektori Lingua Vertisa su iskusni profesionalci s bogatim prevoditeljskim iskustvom i velikom ljubavlju prema prevođenju.


LINGUA VERITAS, naš cilj je Vaš uspjeh
Budući da uspjeh Vašeg poduzeća uslovljava i naš, nastojat ćemo Vam pružiti i osigurati vrhunsku kvalitetu u svim Vašim projektima.


LINGUA VERITAS, pouzdana kvaliteta
Već mnogo godina, brojni klijenti iz cijelog svijeta daju nam svoje povjerenje, poduzeća, državne institucije, televizijske kuće, izdavači, novinske agencije, prevoditeljske agencije...


LINGUA VERITAS, sklonost ka perfekciji
LINGUA VERITAS postoji od 2001, mala skupina prevoditelja i korektora s vremenom je proširila svoje aktivnosti kako bi ponudila i druge kompetencije neophodne za realizaciju projekata.
Pogledi

Terra

Obračajući se agenciji Lingua Veritas, oslanjate se na zagarantiranu kvalitetu, potvrđenu od brojnih klijenata koji nam daju svoje povjerenje od 2001.

>>> Reference